VIALE INNOVAZIONE

AREA 10 000 mq

CLIENT Investire S.g.r

DESIGN GaS Studio

The aim of this project is to design a new high-quality student accommodation located in front of Milan University in the Bicocca area. The building is characterized by playful facade with variations of glazed white solid elements that reference the homogeneous context designed by Vittorio Gregotti. 

The glass surfaces are used to highlight from outside the functions of internal building areas. The smaller sections were implemented for rooms and residences, while bigger ones were used to identify common shared areas on different floors. The geometrical facade is “moving”  thanks to splayed and skylight windows.

0_result.jpg
0 (2)_result.jpg
0 (3)_result.jpg
0 (1)_result.jpg
20190417_162911 In-Domus campus Innovazi
6.jpg
5.jpg
3.jpg
Innovazione5.jpg
ATRIO_2.jpg
d737e52d09c2831350b139b59dbe13ba.jpg
4.jpg
SP_1.jpg
SP_2.jpg
SP_4.jpg
SP_3.jpg
PALESTRA.jpg
ROOM_1.jpg
ROOM_2.jpg
ROOM_3.jpg
ROOM_4.jpg
COM_1.jpg
COM_2.jpg
2.jpg
1.jpg